Oskari sovitteli tänään hieman Boriksen kuninkaan viittaa ...... iso se vielä on ..... saa nappulaa syödä vielä monta kupillista. Boris oli hypännyt TAAS kerran keittiön tuolille karkuun näykkivää mopsin riesaa ...... hermot tuntuu olevan rautaa, eikä nappulalle ole vielä näytetty paikkaa tässä valtakunnassa.

Olimme tänään Ulpukan kanssa näyttelyssä ja näimme siellä Oskarin sedän. Elena Ruskovaara oli NOPPA-mopsin kanssa katsomassa näyttelyä. Siinä jutustellessamme selvisi että Noppa on ERNO-iskän velipuoli, heillä on sama isä HELISAIN JASPER. Elena on meille tuttu Puumalan näyttelystä, missä hän arvosteli meidän Ulpukan ensimmäisen virallisen näyttelyn.

1320642.jpg

Vihdoinkin rauhassa

1320641.jpg

Melkein jo sopii ..... Boosilla tuntuu olevan vanttera kaula

1320625.jpg

Noppa ja Elena

1320626.jpg

Olimme alkuviikosta huolissamme Oskarin korvista, kun toinen korva oli ruusuna ja toinen luppana. Kysely Annelta rauhoitti mieltä, kun Anne sanoi että ne muuttuvat nyt nuorena ruusuta luppaan ja päinvastoin ....... asettuvat sitten myöhemmin. Oskarilla ne asettuivat jo seuraavana päivänä ...... oikein kovassa leikintohinassa toinen korva välillä vekkaantuu, mutta 95% ajasta ne ovat luppana ..... aika näyttää kumpi malli tulee.

1320639.jpg

On ne lupallaan

1320628.jpg