Oskarin ruokailuhetki on joka kerta yhtä huvittava. Mopsi kun huomaa että ruokaa aletaan annostelemaan, istuu poika kun tatti hellan viereen sitä odottelemaan. Jos annostelussa menee liian kauan alkaa kaveri jo herpaantumaan ja hyppii ja raapii hermostuneesti. Kupin saatuaan ahmii ruokaa antaumuksella ja hyvällä ruokahalulla. Riisi ja kanan jauhelija lisättynä papanoihin on Oskarin suosikki tällä hetkellä. Naudan jauhelihaakin kokeiltiin, mutta tykkää enenmmän kanasta.

Ruokailu on sitten asia erikseen ....... annoimme alkuun posliinisesta kulhosta, mutta Oskari söi ja tuhisi osan ruuasta lattialle. Nyt siirryimme Oskarin vakituiseen kuppiin ja hukkaprosentti pieneni huomattavasti ..... herrasmiehenä Oskari siivoaa jälkensä lattialta pois. Yleensä ruokailua on seuraamassa  muutama kerjäläispoika vieressä jos jotain jäisi jäljelle.

1278602.jpg

HUKKAPROSENTTI n.50%

1278598.jpg

KUPIN VAIHTO AUTTOI, HUKKAAN VAIN n. 5% ENÄÄ

1278600.jpg

1278597.jpg

AINA YKSI VÄHINTÄÄN KYTTÄÄMÄSSÄ ARMOPALOJA !!

 

Muuten Oskarin arkeen kuuluu hyvää. Olo on tasaantunut muiden koirien kanssa ja ne ei pidä Oskaria enää "sinä outona uutena tyyppinä", vaan leikkiä on aloiteltu kaikkien kanssa vaihtelevalla menestyksellä. Ulpukka meidän kultainennoutajamme on tällä hetkellä Oskarin paras kaveri, Boris leikki jos jaksaa ..... yleensä EI ja Jurilla menee varmaan vielä viikko ennen kuin kaveri syttyy lopullisesti ...... samoin kävi kun Ulpukka tuli taloon.

Pissaamista ulos olemme käyneet myös opettelemassa ........ se myös vaihtelevalla menenstyksellä. Jos ulkona on herran mielestä vähänkin liian kylmä ( alle nolla astetta ) alkaa kaveri täristä jo hetken päästä ja anovasti katsellen, etteikös lähdetä jo sisälle.

Autokyytiä ollan myös harjoiteltu ...... vaihtelevalla menestyksellä. Useimmin Oskari on mielusti mukana, toisinaan luo loukkaantuneen katseen kopan oven raosta ....... harjoitellan sekin taito nyt pienenä, niin on sitten mukavampi lähteä vaikka näyttelyreissulle kesällä.