Oskarilla oli vasemman silmän alla pieni karvaton kohta, mitä pidimme harmittomana naarmuna, mikä olisi tullut Oskun ja muiden painiessa. Hoidimme sitä tovin terra-poly rasvalla, mutta karvaton alue vain suureni ja se alkoi punoittaa. Veimme Oskun eläinlääkäriin ja siellä paljastui vaivan syyksi SIKARIPUNKKI !! Kun lääkäri mainitsi sanan sikaripunkki, meinattiin sydäri saada, kun olemme paljon tuota ötökkää pelänneet. Oskarin tapaus todettiin paikalliseksi ja noin peukalonpään kokoiseksi ...... muualla ei laikkuja ollut.

Oskari sai siis 25 päivän synolux kuurin, terra-poly rasvaa hillitsemään tulehdusta ja PROMERIS DUO loishäädön ja lisäksi Viacutan plus rasvahappovalmistetta. Kolmenviikon kuluttua on kontrolli ja silloin katsotaan jatko hoidolle. Lääkäri sanoi, että täytyy olla kaksi puhdasta näytettä, että voi todeta taudin helpottuneen.

Oskarilla olisi ollut näyttely Helsingissä 13.12.08, muuta joudumme peruuttamaan sen nyt saikun takia, mutta saatiin onneksi sairaslomalappu, minkä avulla saadaan näyttelymaksu takaisin.

2075100.jpg 

2075101.jpg

kyl tää tästä :)