Lakun poismenon jälkeen olemme olleet suruissamme, kun pitkäaikainen ystävämme nukkui pois. Mutta nyt olemme taas päässeet iloitsemaan pienen ruttunaaman tulemisesta perheeseemme. Jo Timon poismenon jälkeen olimme päättäneet että taloon tulee uusi mopsi, mutta silloin oli vielä meidän kultainennoutajamme Ulpu niin nuori, että päätimme siirtää mopsukan ottoa tuonnemmaksi. Olemme syksystä asti etsineet sopivaa mopsia meille. Lakun kuolema oli viimeinen sykäys hankkeelle ja etsintä vain tiivistyi. Laitoimme SINIMETSÄ kenneliin tiedustelun MUSTASTA nartusta, paluuviestissä mainittiin että kaikki mustat pennut oli varattuja, mutta täällä olisi yksi vaalea poika ........ ROSEDALE kennelin kasvatti kylläkin !

Olimme aiemmin miettineet vaaleaa mopsia, koska olihan Timo ollut vaalea poika joka jäi persoonallisella olemuksellaan mieliimme. Lakun jälkeen musta vaihtoehto oli päällimmäisenä mielessä mutta kaikki vaihtoehdot olivat vielä auki.

Olimme nähneet tämän vaalean pojan ilmoituksen jo aiemminkin, mutta epäilimme kaverin olleen jo mennyt, siksi emme ollet ottanut yhteyttä kasvattajaan.

Puhelin soitot Sinille SINIMETSÄN kenneliin ja Annelle ROSEDALE kenneliin tuottivat tulosta ja olemme saamassa pientä pojan oskaria meille.

Kaveria oli kutsuttu kennelissä Oskariksi ja vaikka kahlasimme nimiä aikamoisen nipun läpi, emme löytäneet parempaa nimeä pojalle ...... eli Oskari on jatkossakin Oskari.

Oskarin sukupuun tarkastelu paljasti että Oskari on sukua meidän Timolle ja on siksi ehkä vieläkin läheisempi meille !!!