Matti & Maija kävivät elämänsä ensimmäistä kertaa koirakoulussa ja heti näyttelykoulutuksessa. Matti oli Elinan kanssa ja Maija Helenan. Hieman alkuun Maijaa jännitti, mutta velipoika Masa meni siellä kun vanhatekijä.

Pikkuisten ensimmäinen suoritus oli mielestäni välttävä, ottaen huomioon paikka missä oltiin jännitti pieniä varmaan hieman ja näkivät nyt ensimmäisen kerran noin paljon muita koiria.

Seisotukset onnistuivat vaihtelevasti ja liikkumisen ongelmana oli se, ettei Matin ja Maijan olisi kannattanut kulkea peräjälkeen, vaan siinä olisi pitänyt olla joku aina välissä. Matilla hieman teki hankaluutta tuo pöydällä oleminen, mikä taas systeriltä onnistui hyvin. Molemmat olivat oikein iloisia kouluttajia kohtaan antamalla pikkuiset pusut poskelle ja kunhan tulee useampi koulutus alle niin tuo paikan ja porukan tuoma jännityskin häviää. Elinalle tämä oli hyvä harjoitus, koska hän ei enää mene lapsi&koira-ryhmään, vaan junior-handlereihin, joten tuo pöydällä esittäminen on hyvä harjoitella. Kotiin on tarkoitus ostaa pöytä millä harjoitella, mutta silti tuo tilanne tuolla hallissa on niin erilainen, koska siellä on noita "häiritseviä" tekijöitä, mitä kotona ei ole.

Kyllä pikku-mopot saadaan kesäksi iskuun Oskarin seuraksi. Osku ei nyt käy tuolla koulussa kun hänellä tuo näyttelyssä käynti menee jokseenkin putkeen ....... toisaalta pitkä tauko takan, saas nähdä kuinka käy Lappeenrannassa ...... joutuuko Oskukin "kertauskurssille" koirakouluun :)

täältä saat pusun ....

Maijallakkin onnistui aika ajoin tuo seisominen

Ellu ja Masan seisotuksen harjoittelemista

Masa pöydällä .... hieman meni istumiseksi, kun ei oikein suostunut seisomaan

tuossa olisi pitänyt olla joku välissä .... Masa hinkuaa Maija vierelle

Maija pöydällä

Maija seuraa vain mitä Masa tekee sivussa

Maijallakin onnistui seisominen kun pää käännettiin Masaan päin

M&M pareittain