Kotiin saavuimme hieman ennen kello kolmea iltapäivällä. Tutustuminen muihin koiriin aloitettiin aivan sylituntumassa ja pikkuhiljaa siirryttiin lattialle. Vanhat koirat ottivat pikkukaverin hyvin vastaan ja Bultsareita piti hieman jo toppuutella kun liian innokkaasti pikkuista nuuskuttelivat.Oskari hieman jännitti ne mustat kaverit vaikka niissä olikin paljon samoja "komeita kasvonpiirteitä". Oskari aloitti heti reippaasti tutkimaan uusia paikkoja ja "perskärpäset" vaelsivat nuuskien perässä. Jo puolentunnin päästä Oskari haastoi jo poikia leikkiin ...... pojat olivat vain niin hämillään etteivät ymmärtäneet mitään tehdä.

1264092.jpg

Keittiöstä Oskari löysi poikien nukkumapaikan ja oli sitämieltä että se on hänen ....... noutaja oli kyllä siitä hieman nyreissään ja murjotti muutenkin kun ei saanut täyttä huomiota osakseen.

1264097.jpg

ISOTPOJAT !!!

1264103.jpg

Ja tää punkka ON sitten mun .....

1264107.jpg

........ LÄL LÄL LÄL LÄÄ .....

1264113.jpg

....... kokonaan MUN ......

1264116.jpg

..... AI eikö ...... ei sitten !!

1264137.jpg

...... tylsät kaverit ..... huumori pintaan !!

1264142.jpg

Iltaruuan jälkeen Oskari villityi ja aloitti kunnon saparojuoksun ympäri keittiötä mihin ymmärsi nyt osallistua muutkin koirat ....... toppuuttelemme vielä kavereita ettei mitään satu. Kunhan Oskari on asettunut kunnolla taloksi ja suurin ihmetys muilta on mennyt ohi on pojat ja tyttö valmiit yhteisiin leikkeihin.