Lähdimme koko perheen voimin koirakouluun ..... iskä Oskun, äiti Maijan ja Ellu Matin kanssa ....... pojat olivat kuvaajina, Wallu videointi, Aleksi kuvat. Kysyin Allulta kotona, miksi ei päät näy kuvissa, tähän poika antoi viisaana vastauksen, että koiriahan siinä oli tarkoitus kuvata ...... totta, totta näinhän se oli :)

Oskarilla moponmoottori kävi hieman ylikierroksilla ja luulin jo ettei tästä mitään tule, kun kohta se tilttaa siihen paikkaan. Syykin oli selvää ..... oltiin samassa ryhmässä Matin ja Maijan kanssa. Pahin oli edellä, eli äiti kulki jonon etunenässä Maijan ja  makupala lihapullapussinsa kanssa joten Oskarilla oli kiire sinne. Jouduin tekemään härskin ohituksen muista keskeltä kehää, että sain mopon kierrokset tippimaan alas ...... hieman ripeämmällä tahdilla muutama kierros päälle ja loppu kurssista sujuikin sitten mallikaasti. Aloimme harjoittelemaan Oskarin kanssa sitä, miten mopoa pitää esittää paikallaan ...... jos olin Oskun takana, kävi kaveri istumaan jatkuvasti ja se meni sellaiseksi nykimiseksi koko esitys, ei varmaan tuomari tykkäisi sellaisesta. Harjoiteltiin seuraavaksi että seison O:n edessä ja pienellä harjoituksella se alkoi sujuakkin, lopussa voi jo jättää hihnan siihen lattialle ..... tää on meidän juttu :)

Pikkumustilla meni koulu kohtalaisesti. Matin sekä Maijan kompastuskivi on tuo pöydällä esiintyminen. Masa kun ei tahtoisi siinä seisoa, vaan pakittaa istumaan koko ajan ...... toisaalta jos makupalat vain riittävät, niin Masankin saa seisomaan pöydällä, ei muuten. Maija saa aina valtaisan sätkyn kun kouluttaja lähestyy pöytää. Tämä on kyllä outoa, kun kaikki onnistuu kotona harjoitellessa hyvin. Kouluttaja antoi Maijalle reilusti pöytäaikaa ja tyttö alkoi lopulta siinä rentoutuakkin. Kovasti jatketaan harjoitusta kesää varten.

alku hieman hankalaa .....

..... pieni neuvonpito

Oskulla veto päällä ....

..... syykin selvillä, äitikkä & Maija ja lihapullapussi

Maija & Maijan finnit (valtaisat puberteetinäpyt naamassa)

Oskarin kanssa mennään Boriksen kasvattajan ranskanbulldoggin luokse

Wallu "the videoija"

hymyssäsuin koirakoulussa

Masa seuraa Oskun koulua

Masa koulussa .... Oskari näyttää mallisuorituksen

 tästä se alkoi .....

..... ja tähän se loppui

Meillä alkaa olemaan jo tunkua noihin handlerin hommiin, kun Mazzukin innostui noista koiratouhuista. Siskonsa on antanut mallia tuohon ja Madi harjoittelikin Matin kanssa tuolla pihalla ..... siitä se lähtee :)

LOPPUUN VIELÄ WALLUN OTTAMIA VIDEOITA

LINKKI VIDEOON (Oskari .... ihuna poika)

LINKKI VIDEOON (alku aina hankalaa)

 LINKKI VIDEOON (härski ohitus muista kehässä)

LINKKI VIDEOON (harjoitellaan hidasta käyntiä)

LINKKI VIDEOON (kolmio & seisotus)

LINKKI VIDEOON (seisotusta)

LINKKI VIDEOON (seisotusta)

LINKKI VIDEOON (seisotusta)