Oskari joutui olemaan tänään tovin karanteenissa, kun laitettiin toinen loishäätö niskaan. Pikkuisten kanssa pääsee peuhaamaan aikaisintaan huomenna, kun lääkkeen puoleen on turvallista (varoaika 24h).

On tää ilon ja onnen aikaa, kun lääkitys alkaa silminnähden auttamaan ..... ensin lähti tulehdus ja nyt on alkanut se turvotus pienenemään. Välillä meinasi usko mennä, kun edistyminen on hidasta, mutta kun nettiä ollaan selailtu ja kaikki mahdollinen sikaripunkin hoidosta ollaan koluttu läpi, niin paranenminen on hidasta keinolla millä hyvänsä.

Löydettiin netistä hyvä artikkeli rasvahapoista ja niiden tarpeesta/vaikutuksesta osoitteesta: http://www.shetland.fi/Artikkelit/omega36.pdf .  Tuo artikkelikin antoi hyvän kuvan siitä, että rasvahappojen antaminen on oikea tapa hoitaa Oskaria ja siinä samalla kerrottiin että ihon solujen uusiutumiseen menee 6-8 viikkoa ...... eli Oskun paraneminen on hyvällä mallilla.

Kyynel varmaan vierähtää silmäkulmasta, kun lääkäri sitten aikanaan sanoo sanat OSKARI ON TERVE ! ......  kyllä sitä päivää odotellaan kovasti.

2153416.jpg

Osku joutui pukeutumaan huppariin kun myrkyt laitettiin niskaan, ettei aine joudu lasten käsiin, ennen kuin turkki kuivaa aineesta.

2153418.jpg

2153422.jpg

Voi hitsi kun tää on nolooooo ....

2153428.jpg

turvotus pienentynyt :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)

2153435.jpg

huppari jäänyt hieman "piukeaksi", kun Oskarista on tullut "The MAN"