Kävimme siis Helsingissä retkellä katsomassa Oskarin äitiä kasvattajansa Annen luona ja tervehtimässä uutta äitiä eli Oskarin Symppy-siskoa ja hänen kolmea ihanaa pentustaan ...... tietysti veimme asiaan kuuluvat lahjukset mukana.

Heti alkuun suuri kiitos Annelle, kun otti mopsit luokseen siksi ajaksi kun kävimme ostoksilla, vaikka Oskarilla hieman sitä "vuotoa" olikin ja jätti sinne muistot, toivattavasti ei lähtemättömät :) Pikkuisille tuo käynti oli oikein kiva, kun pääsivät tutustumaan toisiin mopoihin.

Oskari oli ollut sen verran vauhti päällä, että oli joutunut laittamaan poikapöksyt jalkaansa, ettei kaikki paikat lainehdi "nesteessä". Annelta saatiinkin kivoja kuvia miten "maalaismopsit" on päässeet irroittelemaan kaupunkiin. Oskarillakin oli sen verran kova meno päällä, että kaveri joutui huolehtimaan viisaana mopsina nestetankkauksesta väliajalla ettei vaan tule kramppeja.

Reissu oli sen verran väsyttävä pikkuisille, että koko kotimatkan nukkuivat, eivätkä hirveästi olisi halunneet käydä edes pissalla, kun pysähdyimme Pukaron-Paronilla. Kotona touhusivat uusilla Ikeasta ostetuilla pehmoilla ja nukkuvat nyt kun tukit. Huomenna olisi tarkoitus lähteä mätsäriin, mutta katsotaan kuka sinne jaksaa sitten lähteä.

Oskari ja portti ja poikapöksyt

Symppy

mustuaiset ja ....... Iita

Maija & Iita

Annelta saatuja kuvia tähän väliin

noi kaks on kyl ihan ...... hulluja !!

mitkäs sulla on jalassa :)

vettääääääää ....

pakko tankata välillä, ettei kramppaa

rankkaa puuhaa tää naisten viihdytys

sitten taas omiin kuvauksiin

kakku minkä veimme "rotinoiksi"

näiden kolmen ihana ja kauniin pennun kunniaksi

Oskari-eno seuraa ylpeänä portin takaa tilannetta

kotiin lähtö koitti ......

..... mutta mustuaiset olivat kotiutuneet jo niin hyvin, että Anne meinasi saada kaksi tyyppiä lisää ......

...... Osku tosin oli valmis lähtemään hymyssäsuin kotiin, olihan hän jo kaikkensa antanut :)))

Loppuun vielä kiitos Annelle ...... oli kiva käydä ja nähdä uudet Rosedalet livenä ....... PALJON ONNEA VIELÄ PIKKUISISTA !!!!