Ollaan jouduttu kaivamaan naftaliinista meidän vanha portti, mikä oli koiraesteenä yläkerran käytävällä, ennen kuin se korvattiin ovella. Syynä on se, että Ulpukalla on juoksuaika ja Oskari on aivan hullaantuneena tuosta asiasta.

Rakentelimme vaikka minkälaisia kyhäelmiä tuohon keittiön ovelle, mutta Oskari pääsi kiihkopäänä niistä aina läpi ja nartun kimppuun. Oskarilla oli myös tarvetta merkkailla paikkoja ja varmistaa että kaikki ymmärtävät kenen tuo ihana nainen on ..... kyllä siinä saatiin sumupullolla perästä kävellä.

Tilanne on nyt rauhoittunut, kun viriteltiin tuo portti tuohon ovelle, eikä Oskari enää pääse touhuamaan omiaan toisellepuolelle. Löydettiin hyvä pesuaine paikallisesta halpiskaupasta, millä sumuteltiin noita Oskun merkkauksia  ..... EUKALYPTUS yleispuhdistusaine, on kyllä paras mitä ollaan koskaan käytetty näihin juttuihin :)

Pikkuiset on myös joutuneet nyt keittiökomennukselle ja viihtyvätkin hyvin siellä muiden kanssa, ihmetellen tietysti kovasti tuota enon kaameaa rymistelyä siinä portilla. Matin silmäkin on parantunut niin hyvin, että otimme kaulurin pois, koska Maija tahtoi sitä pureskella ja kiskoa sitä Masan päästä pois. Masa ei edes enää yritä silmää hangatakkaan, joten katsottiin ettei sitä enää tarvita ..... tosin seurataan tilannetta ja laitetaan kuuppa päähän jos tarve vaatii.

Oskari siis rymistelee siellä portilla ja onnistuu välillä jopa saamaan sen salvan auki ..... ollaan jouduttu lisäämään siihen sellainen lenkki, mikä lukitsee salvan paikoilleen ....... MAHOTONTA MEININKIÄ, HUH HUH !!!

portti, joka aiemmin oli takana näkyvän oven tilalla

portin takana nukkuu Oskarin ihananainen

porttia ryskyttää Oskari

pikku-mopotkin jätetty keittiöön

Masa

mihin Maija katsoo ..... eteenpäin varmaankin :)

Masalle ainaskin uni maistuu tuolla hyvin

se puhdistusaine ..... laimennettuna tuohon sumupulloon

Vielä parisenviikkoa pitäis tätä rumbaa vielä katsella, sitten pitäis alkaa Oskarilla helpottamaan ...... kohtahan Oskarilla onkin sitten kaksikertaa tuo stressi, kun Maijallakin alkaa ...... :))