...... eipä juuri mitään. Tänään on satanut koko päivän ja ei olla päästy ulos muuta kuin Oskari & muut pikaisesti pissalla tarhassa. Toisaalta on hyväkin kun sataa, niin tyttäremme Madikin jaksaa olla paikallaan, kun häneltä murtui jalka toistamiseen samasta kohtaa.

Madilta murtui jalka ensimmäisen keran jo TAMMIKUUSSA ja siitä otettiin kertaalleen jo kipsikin pois. Sen olisi pitänyt lääkäreiden mukaan olla kunnossa jo aikaa sitten, mutta toisin kävi ....... totuus on ettei jalka ollut luutunut ollenkaan vaan siinä oli ohut kalvo pitämässä sitä paikallaan. Kävimme monta kertaa kontrollissa ja joka kerta käteltiin lääkärin kanssa, koska se JALKA ON NYT HYVÄ EIKÄ ENÄÄ TARVITSE TULLA !! No ..... joka kerta tuli seuraavana päivänä kutsu uudelleen kontrolliin ....... jalka ei siis ollut kunnossa. Edellinen kontrolli oli 16.7 ja jalka murtui uudelleen 18.7.08 ....... NYT vihdoin päästään kunnon lääkärin hoitoon (ortopedi), eikä tarvitse enää keskustella niiden nuorien lääkäri pojujen kanssa.

1751807.jpg

Madi jaksaa hymyillä, vaikka jalkaan varmaan sattuukin

1751812.jpg

No ...... sitten asiaan !!! Oskari ei siis tehnyt paljoa muuta kun katseli leffaa tyyppien kanssa, teki hieman puutöitä ja lepäili ihastuksensa Ulpukan kanssa !!

1751726.jpg

Tyyppien kanssa katseltiin leffaa ...... tässä KALSARI-WALLU

1751730.jpg

...... ja laiskiainen (ei mopsi, vaan se tyyppi siinä vieressä)

1751739.jpg

..... tästä jalasta pitäisi saada samanlainen kuin tuosta toisesta .....

1751735.jpg

....... alkaskohan olemaan jo lähellä .....

1751727.jpg

....... päiväunet Ulpukan kanssa ....... (hups, pikku puutyö on lipsahtanut tuohon oveenkin)

1751750.jpg

BOBO on sipannut olkkariin

1751745.jpg

..... no, Elinan tossua voi ravistella ulkona sateen välissä (johan se on muutenkin ihan riekaleina) 

( Kuvat: Elina Kolehmainen )