Tänään pojat Osku & Masa kävivät kontrollinsa ja mitä parasta MATILDA sai vihdoin viimein sen kauan kaivatun tuen jalkaansa ja päästiin siitä kipsistä eroon. Madi sai nyt myös kahdet uudet kengätkin, koska eihän hänellä ole pystynyt olemaan kenkää jalassa yli puoleen vuoteen. Ei siihen tuen kanssa ihan kaikki kengät käyneetkään, vaan jouduttiin sovittelemaan useampia malleja ja onneksi viimein muutamat hyvät saatiin. Tuki on kipsin kaltainen, mutta ohuempi ja siinä on nilkka saranoitu, joten kävelemään pääsee nyt normaalisti .... kovaa juokseminen ja hyppiminen on silti kielletty.

Sitten poikien tapauksiin. Masa kävi silmäkontrollissa ja silmä olikin hyvin parantumut, mutta jatketaan vielä lääkkeillä, niin saadaan se täysin kuntoon. Oskari kävi puolestaan näyttämässä korvansa, kun niihin se hiiva iski sen pitkän antibioottikuurin jäljiltä ...... korvatkin näyttivät hyvältä, mutta pientä töhnää toisesta vielä tuli ja Osku sai uutta pesuaineliuosta jolla pestään korvat muutaman kerran ennen seuraavaa poikien ensiviikon kontrollia. Masalta kontrolloidaan silmä ja Oskarilta sikaripunkit ...... nyt taas peukut pystyyn, että tulee puhtaat paperit Oskarille ..... hyvältä iho näyttää ja karva kasvaa :)

Kotona pikkuiset pääsivät Mazzun kanssa kuvaan, mutta Osku oli vähän liian "vanttera" 10,5kg painollaan Mazzun kannateltavaksi, vaan pääsi mamman sylkkyseen :)

Mazzun jalan mukaan mittatilaustyönä tehty tuki

saranat nilkassa

saapikkaasta tuli hieno punainen apinakuvilla

Maija

Masa

äitin & iskän ihuna  isopoika Oskari