Mustuaiset kävivät toistamiseen koirakoulussa ja tällä kertaa mukaan läksi myös Oskari ja yllätys ohjastajansa iskän kanssa. Hieman jännitti kyllä meneminen, koska enhän ollut käynyt koskaan Oskarin kanssa koirakoulussa vaan olen kouluttanut Oskua täällä kotona ja Helena on hoitanut tuon koirakoulun ...... toivottavasti ei häpäistä meidän perhettä julkisesti :)

KUVIA EI NYT KOULUTUKSESTA OLE, KUN EN SAANUT PAKOTETTUA NOITA POIKIA KUVAAMAAN Huuto

Mutta mitä teki Oskari ..... laittoi näyttelyvaihteen päälle kun saavuttiin koulutuspaikalle ja koko koulutus vedettiin läpi rutiinilla ja Oskua oli toooodella ihana viedä kun kaikki luisti kun rasvattuna. Kouluttaja jopa kyseli minulta "keltanokalta", onko mopsi käynyt aiemmin näyttelyissä kun noin hyvin menee ...... saatiin Oskun kanssa muutama hyvä vinkki tulevaisuuteen ja saattaapi olla että Oskarilla on yllätys mustahevonen handlerina Lappeenrannassa !!

Sitten mustuaisiin ..... pienillä meni muuten hyvin, paitsi Maijan pöytä esiintymistä. Maija sai jonkin valtavan sätkyn pöydällä, eikä kouluttaja edes käynyt Maikun luona siinä pöydällä ollenkaan. Seisominen ja liikkuminen sujui silti hyvin ja Masalla myös. Pikkasen joutuu tuo Ellu kiinnittämään huomiota siihen, että seuraa paremmin koiran liikkumista eikä edellä kävelevää ihmistä.

Kotiin hankittiin BILTEMASTA sellainen kokoontaitettava työpöytä, missä voidaan alkaa tehotreenit mopojen kanssa. Hintaa ei tuolle pöydälle paljoa tullut (39€) ja ajaa hyvin sen asian mihin se hankittiin. Etenkin Ellulle se on hyödyllinen, koska hän täyttää kohta 10v. ja pääsee junior-handlereihin, kunhan harkkaa kunnolla noiden mopojen kanssa.

MUUTAMA VIDEO KOTIPIHALTA

LINKKI VIDEOON

LINKKI VIDEOON

Biltemasta hankittu pöytä

Ellu testaa pöytää Masan kanssa