Kotkaan suunnisti tiemme tällä keraa. Vaikka esikoisemme rippijuhlat ovat seuraavana päivänä, lähdimme silti molemmat reissuun, koska kehä on jo heti klo 10 ja ehdimme hyvin vielä illemalla valmistelemaan juhlia.

Kyllä se kannattikin lähteä, koska tämä oli ensimmäinen Oskarin valioluokan turnee. Myös Matille tämä oli kulminaatiopiste, niin kuin jääkiekkotermeissä sanottiin, koska Masalla on tuo pöydänpinnantutkkiminen tullut jo liian tutuksi. Matti on ollut kovalla treenillä koko viikon ja harjoituksien perusteella kaikki näyttää hyvältä, Matti seisoo taas pöydällä ja antaa tunnustella itseään ..... tästä kiitos jauhelihalle (mitä meni 2x400g) ja pakkauslavojen, millä nostettiin pöydän korkeutta vähitellen korkeammaksi. Totuus tulee tietysti julki vasta sitten kehässä, miten ollaan onnistuttu harjoituksissa :))

Matti aloitti ja pysyi kuin pysyikin hienosti pystyssä pöydällä ja antoi tuomarin tunnustella itseään. Vaikka tuomari ei palkinnutkaan Mattia muuta kuin EH:lla. tuntui tuo esiintyminen silti voitolta .... Matti oli selattänyt sen pöytäkammonsa ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, nyt vaan pidetään tuota kuntoa yllä :))

Oskari sen sijaan yllätti ensimmäisessään valioluokan kehässään. Oskari meni ja voitti luokkansa, ollessa vielä PU-2 ja saalistaen toisen CACIB:nsa. Ehkäpä ne ulkomaan näyttelyt vielä kutsuvatkin Oskua ..... aika näyttää :))

Maija oli seuraavana, mutta Maijalla oli alkanut juoksu muutama päivä aiemmin ja paras terä mopsta oli poissa. Maijaa joutui innostamaan todella, että Maija olisi jaksanut kehässä esiintyä. Se iloine Maisku oli nyt tiessään, mutta onneksi juoksut on ohi ennen seuraavaa näyttelyä ja saadaan taa tuttu Maisku takaisin.

1277059008_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Arvostelut kotisivuilla