Kävimme taas koko perheen voimin mätsärissä treenaamassa koiria. Oskari+iskä (pienet koirat), Ellu+Matti (lapsi/koirakilpailussa) ja äiskä+Matti (pennut). Maija jäi pois kisasta, kun ontui hieman toista etujalkaansa ja haluttiin antaa Maijalle siihen lepoa ....... tosin Maija oli mukana kannustusjoukoissa ja muuten haistelemassa ilmapiiriä.

Meillä Oskarin kanssa alkuun poltettiin pois niitä turhia höyryjä ja Osku rauhoittuikin tovin päästä ja kaikki harjoituksissa meni loistavasti. Tästä lähdettiin innokkaana kisaan, mutta huono siellä on pärjätä, jos tuomari ei edes pahemmin katso toisen hienoa esiintymistä. Saatiin sininen alkukisasta ja tuomari valitsi sitten jatkokehässä vain neljä jatkoon, johon ei Oskaria valinnut ...... taaskaan tuskin edes mopoa vilkaisikaan. Toisaalta meillä sujui Oskarin kanssa liikkuminen-seisominen-pöydällä olo nappiin, joten lähdetään tarmoa täynnä tästä kohti Lappeenrannan koiranäyttelyä.

Matilla & Ellulla tosin meni loistavasti parin sijoittuessa toiseksi kisassa, johon ilmoittautui 11 paria. Ellu sai Masan hyvin seisomaan, tosin yritti liian pitkiä aikoja ilman palkkaa ja Masalta tahtoi häntä laskeutua alas .... annoimme hieman ohjeita siitä kehänlaidalta ja Ellu korjasi tilanteen. Toiseen virheeseen Ellu sortui siinä, kun tuomari kehoitti juoksuttamaan koiraa ringissä ja edellä kaikki juoksivat, niin Ellukin kimposi mukaan kuin ravihevonen laukkaan. Tuohon ehdin ennen seuraavaa kierrosta myös antaa neuvon ja Ellu vei Masan hyvää vauhti kehässä, toisten siellä juostessa. Hieno saavutus Ellulta & Masalta. Uskon että heidän yhteistyö tulee kantamaan vielä hedelmää tulevaisuudessa, kunhan molemmat saavat kokemusta lisää ja Masallekkin tulee tuota ikää myös lisää ...... hyvin on pullat uunissa !!

Helena jatkoi Masan kanssa vielä pentuluokkaan ja Matti jaksoi hienosti viedä senkin läpi. Pentuja oli lähes 50kpl ja Masa+Helena nappasivat alkusarjasta punaisen edeten lopulta kolmannelle sijalle. Pikkuinen Masa näytti ihunalta siellä isojen keskellä, mutta sieltä se vaan pieni ponnisti hienon sijoituksen. Masa esiintyi niin ylpeänä siellä kehässä, että tuntui kuin siellä olisi ollut kokeneempikin mopo :)

Harmi ettei nähty isä-Ernoa ja Jeppe-veljeä ..... toivottavasti saitte viestimme mätsärin ajankohdasta

höyrynpoistoa Oskarista

kameramies

Maija mukana menossa

Oskarilla riitti ihailijoita

Masan viimeistelyt

ELLU ALOITTI KISAT

HIENO 2. SIJA PALKINNOKSI ...... HIENOA ELLU !!!

SEURAAVAKSI OLI OSKUN & ISKÄN VUORO

Alkukehästä sininen

Handleri antaa Oskarille 10+ arvosanan, niin hyvin Osku esiintyi ..... olisin toivonut että tuomari olisi edes vähän kiinnittänyt huomiota Oskarin upeaan esiintymiseen.

HELENA JATKOI MATIN KANSSA PENTULUOKKAAN

Pikku-Matti isojen keskellä ...... tosin suurella sydämmellä :)

Maija-sisko oli cheeleederinä kannatusjoukoissa ..... HURRAA MASA !!!!

Masa tekee työtä käskettyä

tuloksena HIENO 3. sija

Ellun+Matin palkintoja

Helenan+Matin palkintoja

LOPPUUN VIELÄ VIDEOMATERIAALI

LINKKI VIDEOON

LINKKI VIDEOON

LINKKI VIDEOON

LINKKI VIDEOON

LINKKI VIDEOON

LINKKI VIDEOON

LINKKI VIDEOON

LINKKI VIDEOON

LINKKI VIDEOON