Oskari kävi verestämässä näyttelytaitoja mätsärissä Elinan ja äipän kanssa. Ellun kanssa osallistui lapsi & koira kilpailuun ja äipän kanssa ELIITTI-ryhmään, johon pääsevät ne, kenellä on ERI saavutettu näyttälyissä.

Elina oli kisansa jäljiltä hieman apeana, koska sijoitusta viiden parhaan joukkoon ei tällä kertaa tullut. Pahimpana ongelmana oli Oskarin saaminen seisomaan näyttelyasennossa paikoillaan. Elinaa jännitti niin kovin esiintyminen tällä kertaa, että hän korjaili jatkuvasti Oskun asentoa käsin ja jalalla hieman tönien. Oskarin kanssa kehässä kiertäminen meni kuitenkin hyvin ja nuo pienet virheet saa korjattua, kunhan tulee enmpi "startteja" alle ja rutiinia muodostuu.

Ellu piristyi kuitenkin nopeasti, kun annoin hänelle napakat isälliset kannustukset tuloksesta ja löydettiin yhdessä syykin ..... mitäs äippä seisoi näkyvillä kehän laidalla Oskua häiritsemässä (Osku kun on sellainen mammanpoika).

Eliitti-ryhmä alkoi hyvin oskun napattya äipän kanssa punaisen nauhan ja esiintymällä hienosti, niin pöydällä kuin kehässäkin. Jatkossa tuomari kävi kuitenkin kättelemässä äiteen ja sijoitus jäi tällä kertaa saamatta, mutta esiintymisvarmuus Helenalla ja Oskarilla on tallessa .... tästä on hyvä jatkaa kesään, kunhan saikku loppuu.  Hymy

Ellu apeana, mutta piristyi isällisillä kehuilla ...... tärkeintä on aina kun tekee parhaansa.

tulihan silti kunniakirja ja ruusuke kotiin vietäväksi

Eliittiä

Osku seuraa mitä kehässä tapahtuu ....

.... mitä äippä puuhaa ....

.... ja mitä iskä & Ellu tekee

nyt sai oikeen luvalla pusutella äippääkin

Oskarista on tullut MIÄS ja tytöt kiinnostaa ..... kun tulee tarvista keventää rakkoa, kelpaa siihen vaikka ......

....... äipän lahkeet . Kieli ulkona