Oskari kävi tänään Matin kanssa kontrolleissa. Osku siinä punkkien tutkimisessa ja Masa silmäänsä näyttämässä. Molemmat pojat todettiin täysin terveiksi.

Oskari selvisi siitä sikaripunkista kyllä helpolla ja suurin kiitos siitä kuuluu Eläinkliniikka Tikan henkilökunnalle ja erityisesti Virve-lääkärille joka hienosti hoiti Oskun kuntoon ja jaksoi valaa uskoa omistajille, kun he epätoivoisina ensimmäisellä kerralla olivat :)

Oskarin korvat olivat myös puhtaat, joihin se hiiva iski pitkän antibioottikuurin jäljiltä. Tuosta selvisimme myös ilman lääkitystä, pelkällä puhdistuksella ja malasept pesulla.

Oskarilla on vielä hieman hutera olo rauhoituksen jäljiltä ja pusakkaakin joutuu pitämään tovin päällä, kun vielä kerran tuli loishäätö niskaan, niin ei pikkuiset pääse sitä sieltä nuolemaan. Takan lämpö auttaa onneksi aina toipumaan tuosta tokkurasta.

Matin silmä on myös parantunut hienosti ja nyt pääsee taas viipottamaan ilman mitään kaulureita. Pieni vaalea arpi on vielä muistona, mutta sekin häviää ajastaan pois.

hiukka huteraa vielä

onneksi tyypistä saa tukea

aaah takan lämpö